rebound datingside

adfrd. Jeg bad min ekskreste om at rkke mere ud til sit netvrk (som jeg ikke kendte fordi jeg ikke kunne vre hans eneste redningskrans. Min ekskreste levede mere og mere et liv, jeg ikke kendte noget til, og jeg havde mere eller mindre givet. Det var også en drøm, som jeg vitterligt havde, og den blev som det lysende fatamorgana, som jeg kmpede desperat for at nå hen til. Jeg husker, hvordan vi en aften stod og hyggede os med at lave mad sammen.

Dette er en del af min historie! Når jeg fortller min historie om min tid med en narcissistisk kreste, så er jeg godt klar over, at der er nogen, som ikke forstår det. En enorm ambivalens voksede inde i mig.

Coptys blog Psykoterapi Product Reviews and Ratings Chicago, online, dating, sites in 2017 DatingTop10

Bedre enn craigslist datingside
Gratis datingside irland

Jeg snakkede også med veninder om det, men efterhånden begyndte jeg at lade vre, fordi jeg skammede mig over, at vi nu igen igen havde krise i vores forhold. Han fulgte ikke med alligevel. Derudover er jeg også godt klar over, at der kan vre nogen, som måske tnker, at min historie virker som en historie, hvor jeg gør mig selv til et sagesløst offer for en ond, ond mand. Men lige meget hvor meget jeg kmpede, så nåede vi aldrig derhen. Jeg skammede mig over at have fundet mig i sådan et forhold. Jeg skammede mig over kort sagt over alt! For der var jo som sagt engang, og hans ord overbeviste mig hele tiden om, at vores forhold var unikt, og jeg var den eneste ene. For det var, som om at når min ekskreste havde andre, som kunne fylde ham op med isr sociale aktiviteter og bekrftelse, så glemte han mig. Det var jeg overhovedet ikke parat til, og samtidig var jeg rlig talt heller ikke så vild med ham, som han var med mig. Hvis jeg ikke sørgede for det, vidste jeg ikke, om jeg så havde et forhold at vende tilbage til. I fem ud af ugens syv dage vidste jeg egentlig ikke, hvad min ekskreste foretog sig. Jeg deler den også for at vise, at der er hjlp at få, og der er en vej ud af tågen!